gyorihorgaszok
gyorihorgaszok
men
 
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
Trtneteink!
 
A bojlizs
 
Spro

http://www.szegi-sport.hu/logo/spro.gif

 
A feederezs
 
A pergets
 
Gamakatsu

http://www.landbigfish.com/images/store/logos/Gamakatsu.gif

 
A Legyezs
 
A match horgszat
 
Dynamite Baits

http://www.carpediscount.fr/photos/marques/dynamitebaits.jpg

 
rablhalazs
 
Halak horgszata
 
Storm

http://www.gamefishing.hu/pic_termekcsoport/77593013.jpg

 
Csalik
 
Mcsalik
 
Nutra Baits

http://www.baitfeedonline.co.uk/acatalog/nutrabaits.gif

 
Receptek
 
nagy pecs;)

http://sl.glitter-graphics.net/pub/323/323413jiurq4aqeb.gif

 
Linkjeink
 
Shimano

http://www.berguson.hu/grafik/Shimano-logo.jpg

 
idjrs ppen:

http://terkep.idokep.hu/terkep/hu/i_anim.gif

http://terkep.idokep.hu/terkep/hu/h_anim.gif

 
Receptek sllbl

http://www.nosalty.hu/files/recept_kepek/S%C3%BCll%C5%91%20z%C3%B6ld%20k%C3%A9regben%20s%C3%BCtve.jpg

http://img.haldorado.hu/foto/articles/tn/00013645_0400_0300.jpg

Fogasszeletek fzve

Hozzvalk:
75 dkg fogas sznhs
4 dkg vaj
2 dl vz
s

A halszeleteket tzll tlba tesszk, szzuk, rntjk a vizet, majd lefedve 4-5 perc alatt kszre fzzk. Flidben a halszeleteket vigyzva tforgatjuk. Olvasztott vajjal lentve tlaljuk.

Fogasszeletek sajtmrtssal

Hozzvalk:
80 dkg fogas sznhs
4 adag sajtmrts
4 dkg vaj
2 evkanl fehrbor
3 evkanl vz vagy hal alapl
4 evkanl reszelt sajt
1 evkanl zsemlemorzsa
s

Vkonyan kivajazott tzll tlba tesszk a halszeleteket, rntjk a fehrbort s a hal alaplt vagy a vizet. Szzuk, borsozzuk, lefedve 4 percig proljuk. Elksztjk a sajtmrtst, a hal fehrboros prollevbl is adunk hozz. A halszeletekrl lecsurgatjuk a prollt, majd bevonjuk a mrtssal. Tetejt megszrjuk reszelt sajttal, zsemlemorzsval, vajdarabkkat tesznk r, majd 2-3 perc alatt rolvasztjuk a sajtot a stben.

Fogasszeletek tejsznes gombccal

Hozzvalk:
80 dkg fogas sznhs
20 dkg gomba
1 dl tejszn
10 dkg vaj
1 dl vz
1 evkanl liszt
1 evkanl vrshagyma
1 evkanl zldpetrezselyem
s, rlt bors

Tzll tlban a finomra vgott vrshagymt kb. 2 dkg vajban 2 percig hevtjk, majd hozzadjuk a vkonyra szeletelt gombt. Hevtjk 5-6 percig, majd rtesszk a halszeleteket, a hal alaplt, a tejsznt, szzuk, borsozzuk s mg 5 percig proljuk.

Tetejre szrjuk a liszttel sszegyrt vajat, meghintjk a finomra vgott petrezselyemzlddel, s 2-3 percig forraljuk.

Prolt fokhagyms fogas-fil

Hozzvalk:
70 dkg fogas-fil
4 dkg vaj
3 gerezd fokhagyma
1 dl szraz fehrbor
1 dl tejszn
5 adag vajas burgonya
1 db citrom
s, trtt bors

Jnai tlba vajat s zzott fokhagymt tesznk, 1,5 – 2 percig felforrstjuk. Beletesszk a szott, trtt borssal meghintett halszeleteket. Felntjk fehrborral s tejsznnel.

A mikrohullm berendezsben kzepes fokozaton 6-8 percig proljuk.

A megpuhult halszeleteket sajt prollevkben, vajas-burgonya krettel tlaljuk. Adagonknt 1 gerezd citrommal dsztjk.

Zldsges forrzott fogas-fil

Hozzvalk:
70 dkg fogas-fil
40 dkg vegyes zldsg
1 db citrom leve
5 dkg gomba
1 csokor petrezselyem zldje
s, babrlevl, bors

Mly jnai tl aljra helyezzk a tiszttott, vkony mretre vgott vegyes zldsg felt, erre rtegezzk a szott, borsozott halszeleteket. Tetejre halmozzuk a maradk zldsget s a gombt. Citromlvel meglocsoljuk, s annyi vzzel felntjk, hogy ppen ellepje. Finomra vgott petrezselyem zlddel meghintjk, befedjk, a mikrohullm berendezsben 8-10 percig fzzk. Sajt levben, ss burgonyval tlaljuk.

 Sllszelet magyarosan

Hozzvalk:
2 kg sll
80 g zsr
250 g vrshagyma
150 g zldpaprika
60 g friss paradicsom
15 g fszerpaprika
s
3 dl tejfl
1 dl fehrbor
20 g vaj
30 g zsr
30 g liszt

A halat kibelezzk, kifilzzk, a brt lefejtjk, a filket enyhn beszzuk. A fejet, gerincet, uszonyokat, brt zsrban megpirtott hagymval, aprra vgott zldpaprikval, paradicsommal, fszerpaprikval, sval, 1 liter vzzel 0,5-1 rn t fzzk, leszrjk, hozzadjuk a tejflt. Kzben a halat kevs borban, megvajazott zsrpaprral lefedve, stben puhra proljuk. Vgl a fenti mrtst zsrbl s lisztbl kszlt vilgos rntssal berntjuk, majd azt tszrve a megftt halszeletekre ntjk. Vajas, petrezselymes burgonyt vagy galuskt adunk mell.

 Fogas Gundel mdra

Hozzvalk:
1 kg leveles paraj
20 g vaj
150 g gomba
30 g vaj
s, bors
petrezselyem zldje
1 tojs
a mrtsbl kimaradt 3 tojs fehrje
120 g zsemlemorzsa
150 g zsr vagy olaj
A Mornay- mrtshoz:
40 g vaj
30 liszt
3 dl tej
1 dl tejszn
3 tojssrgja
50 g reszelt sajt
s
szerecsendi
30 g reszelt sajt
20 g vaj
500 g burgonya

A parajt ss vzben, kshegynyi szdabikarbnval megfzzk, leszrjk, szrben tbltjk, kinyomkodjuk, majd vajjal, borssal zestjk. A vkonyra szeletelt gombt vajban, sval, borssal, finomra vgott petrezselyemzlddel puhra proljuk, hogy levt elfje. A halat hat rszre vgjuk, beszzuk, majd lisztbe, tojsba, morzsba forgatva forr zsrban kirntjuk. Egy nagy tlon szttertjk az angolos parajt, erre helyezzk a rntott halat, tetejre elosztjuk a gombt, majd az egszet bebortjuk a Mornay-mrtssal, mely fenti anyagokbl gy kszl, mint egy besamelmrts. Vgl meghintjk reszelt sajttal, megntzzk olvasztott vajjal, s forr stben pirosra stjk. zletesebb s szebb lesz produkcink, ha a tl szlt sts eltt burgonyapppel dresszrzsk segtsgvel krlspricceljk. Ehhez a burgonyt megfzzk, ttrjk, 2 tojssal s 20 g vajjal elkeverjk, s sval, szerecsendival zestjk.

 Tihanyi sllszelet

Hozzvalk:
1,80 kg sll
s, trtt bors
10 g zselatin
30 g fstlt lazac
trkonylevl
300 g halaszpik
saltalevelek
3 db kemny tojs
4 dl tartrmrts
A franciasalthoz:
250 g srgarpa
200 g burgonya
100 g alma
100 g ecetes uborka
150 g zldbors
20 g mustr
s, bors
citroml
A majonzmrtshoz:
3 db tojssrgja
1 db citrom leve
s
ecet
cayenne bors
5 dl olaj

A sllket kifilzzk, brket lefejtjk, majd a fennmarad rszekbl (fej, gerinc, uszony, br) 3-4 dl hallevet fznk. Kzben a filkbl a szlkt kihzzuk, s gy hajtogatjuk, hogy lehetleg 12 egyforma hromszget nyerjnk. A hromszgn kvl es rszeket levgjuk, vagy alhajtogatjuk, s hsvervel gyengden hozztgetjk. Ezutn a filt gyengn beszzuk, enyhn megborsozzuk, s az alaplben puhra fzzk, majd ebben a levben lehtjk. Kzben elksztjk a majonzmrtst. Egy habstbe vagy porcelntlba a tojssrgkat, sval, pr csepp ecettel, kevs citromlvel zestjk, majd habvervel trtn erteljes kevers mellett lassanknt csurgatjuk hozz folyamatosan az olajat. Ezzel a mrts fokozatosan srsdik. Ha tl sr lenne, kevs citromlvel hgtjuk, s addig folytatjuk a keverst, mg az olaj el nem fogy. Az gy elksztett majonzt ktfel osztjuk. Egyik felhez hozzkeverjk a langyos hal alaplben feloldott zselatint (msik felt a franciasalthoz fogjuk felhasznlni). A franciasalta ksztshez a megtiszttott, apr kockra vgott zldsget ss vzben puhra fzzk, leszrjk, lehtjk. A hjban ftt burgonyt, a megtiszttott almt s az uborkt szintn kockra vgjuk s a konzervzldborsval, a ftt zldsggel sszekeverjk, szzuk, borsozzuk, mustrral, citromlvel zestjk s sszekeverjk az elksztett majonz msik felvel. A zselatinos majonzmrtssal bevonjuk a lecsurgatott hideg halat, amikor megdermed rajta, fstlt lazac s zld trkonylevl-cskkal dsztjk. (Ha a bevon mrts tl sr, olvasztott aszpikkal hgtjuk, ha tl hg s lefolyik a halrl, mg kevs zselatint adjunk hozz.) Tlalskor a halszeleteket franciasalta-alapra helyezzk, kockra vgott aszpikkal, fejes salta levelekkel s kemny tojs-gerezdekkel dsztjk. Kln tlban tartr-, zld- vagy cski mrtst adunk hozz..

 
ra
 
G-mail belp.
Felhasznlnv:
Jelsz:
  SgSg

j postafik regisztrcija
 
Hnyan voltak az oldalon
Induls: 2008-07-30
 
Chat!
Nv:

zenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Na milyet?
Milyen bottal szeredsz a legjobban horgszni??
Milyennel?

Bojlis
Dugs
Teleszkpos
Feeder
Match
Spicc
Perget
Legyez
Harcsz
Raks
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Pelzer Baits

 //gyorihorgaszok.gportal.hu/portal/gyorihorgaszok/image/gallery/1251538161_59.jpg

 
Melyiket
Melyik halra horgszol a legszvesebben?

Ponty
Amur
Csuka
Busa
Comp
Keszeg flk
Sll
Harcsa flk
Balin
Mrna
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Naptr
2025. Februr
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
<<   >>
 
Blue Fox

         http://www.haldorado.hu/photo.php?itemid=6525&w=200&h=200

 
Hogy tetszik az oldal
hogy tetszik?
Szerintetek milyen az oldal???

Nagyon sz!
kirly
j
elmegy...
Nem valami j!
Szar
Rosszab nem is lehetne mr!
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Rapala

http://www.fecapeca.hu/pics/rapala_wobbler/rapala-logoo.jpg

 
mekkor volt a legnagyobb??
mekkora volt ????

15 kg felett
12-14 kg
9-11 kg
6-8 kg
3-5 kg
1-2 kg
0-1 kg
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Vision Baits

http://www.finlaysanglingcentre.com/media_1_498_7531_format-medium/vision.jpg

 
Na melyik
Melyik?
Szerintetek melyik hal jobb?

csuka
sll
balin
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 

Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kiköt&#245; felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!