Zöldséges halragu hollandi mártással
Hozzávalók:
60 dkg Szt. Péter halfilé
35 dkg zöld spárga
1 db citrom
20 dkg bébirépa
1 dl fehérbor
olívaolaj
5 gerezd fokhagyma
só, bors
Hollandi mártáshoz:
4 tojássárgája
5 dkg vaj
1,5 dl tejszín
1 db citrom
A tojások sárgáit felverjük. A tejszínt vízgőz felett felforrósítjuk, beleöntjük a sárgákat, majd a vajat. Közben folyamatosan kevergetjük, reszelt citromhéjjal ízesítjük.
A halat csíkokra vágjuk és egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, az olajba beletesszük az egész fokhagymagerezdeket, hogy jobb ízt kapjon. A spárgát és a répát karikára vágjuk, a citromot meghámozzuk, szeleteljük és a hal mellé tesszük.
Amikor már egy kissé megpirult, felöntjük fehérborral és addig pároljuk, ameddig az alkohol el nem párolog. Amikor az étel elkészül a hollandi mártással leöntve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Lepényhal currys zöldségraguval
Hozzávalók:
8 db lepényhalfilé a Rozmártól
2 db padlizsán
1 evőkanál zsír
4 gerezd fokhagyma
4 db paradicsom
só, bors,
2 evőkanál currypor
1 csokor petrezselyem
1 cikória
4 adag vadrízs
Egy serpenyőben zsírt hevítünk. A halat lisztben megforgatjuk, zsírban kisütjük, sütés közben sóval és fokhagymával ízesítjük - a zsírba 2 egész gerezd fokhagymát teszünk.
Közben 2 gerezd fokhagymát finomra vágunk, a paradicsomot és a padlizsánt felkockázzuk, és mikor a hal megsült, a visszamaradt zsíradékban összeforraljuk a zöldségeket, petrezselyemmel, curryvel és borssal ízesítjük, végül hozzáadjuk a leveleire szedett cikóriát.
A halat zöldségraguval és rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Pangasius fokahgymás mártással
Hozzávalók:
4 szelet pangasiusfilé
1/ citrom leve és reszelt héja
só, bors
10 dkg liszt
50 dkg burgonya
15 dkg rokfort
kis maréknyi dióbél
2 evőkanál vaj
sütőpor
Mártáshoz:
2 dl tejszín
1 evőkanál vaj
fél citrom leve
3 gerezd fokhagyma
A burgonyát héjában megfőzzük. A halszeleteket besózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, végül olajban kisütjük. Egy tűzálló tálra egymás mellé tesszük a főtt burgonyaszeleteket, rátesszük a helszeleteket, majd sóval borssal ízesítjük. A diót és a sajtot nagyobb derabokra vágjuk, rászórjuk a halra. A sütőpapírra vajat teszünk, a halat betakarjuk, vele, majd sütőben 180 fokra készre sütjük.
Egy serpenyőben a vajon megfuttatjuk a fokhagymaszeleteket, hozzáadjuk a citromlét, majd felöntjük tejszínnel és felforraljuk. Amikor az étel elkészült, leöntjük a tejszínes mártással.
Jó étvágyat!
Lazac-steak salátával
Hozzávalók:
4 szelet lazac-steak
só, bors
1 evőkanál őrölt curry
1 evőkanál vaj
1 dl fehérbor
sütőpapír
30 dkg leveles zöldsaláta vegyesen
1 kisebb papaja
1 fej lilahagyma
5 dkg olajbogyó (fekete, zöld vegyes)
10 dkg reszelt sajt
Egy serpenyőben forró olajon megforgatjuk a zellerleveleket és a szárat, majd beletesszük a lazacszeleteket, sóval, borssal ízesítjük. Zsírpapírra tesszük a vajat, az őrölt curryt és a koriandert, majd miután a halat megöntöztük borral, rátesszük a papírt és lefedjük.
A vegyes salátaleveleket egy tálra tesszük rászórjuk a felkarikázott lilahagymát, olajbogyót és a reszelt sajtot. A papaját meghámozzuk, cikkekre vágjuk és a salátához adjuk. Amikor a hal elkészült, akkor a friss salátával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Horgászhal piros garnélával
Hozzávalók:
8 ördöghalszelet a Rozmártól
4 fej csiperkegomba
1 fej mogyoróhagyma
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál paradicsompüré
2 dl száraz fehérbor
4 db sült paprika
24 garnélarák
1 citrom
olívaolaj, só, bors
A garnélákat és a paprikákat ízesítés nélkül grillrácson meggrillezzük. A halszeleteket felforrósított olajban elkezdjük pirítani, egyelőre fűszerezés nélkül.
Hozzáadjuk a szeletelt gombát, majd a szeletekre vágott hagymát.
Együtt pároljuk őket, majd hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet is, kicsivel később a paradicsompürét. Elkeverjük, majd így pároljuk néhány pecig.
Felöntjük a fehérborral, hozzácsepegtetünk néhány csepp citromlevet, megsózzuk, meghintjük frissen őrolt borssal. Sült paprikával és garnélarákokkal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Fogasszeletek fehérboros-gombás martással
Hozzávalók:
70 dkg fogas filé
10 dkg gomba
1 dl száraz fehérbor
1 dl olívaolaj
10 dkg liszt
só, őrölt bors
4-5 gerezd fokhagyma
1 dl tejszín
1 csomag újhagyma
1/2 citrom leve
2 db paradicsom a díszítéshez
A fogast kifilézzük, besózzuk, majd lisztben megforgatjuk. Egy srpenyőben forró olajban mindkét oldalát kisütjük, sütés közben sóval,borssal ízesítjük, majd súlyt helyezünk rá. A fokhagymát felszeleteljük, az újhagymát darabokra vágjuk és a hal mellé tesszük, végül kevés fehérborral megöntözzük, Mikor elkészült, akkor tálra tesszük.
A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a gombát, majd felöntjük tejszínnel és összeforraljuk. Sóval és borssal ízesítjük, mellétesszük a maradék szeletekre vágott fokhagymát és újhagymát, majd belefacsarjuk a citrom levét. Az elkészült halat a gombás raguval tálaljuk. Paradicsommal és citromkarikával díszítjük.
Jó étvágyat!
Spárga lazaccal
Hozzávalók:
60 dkg zöld spárga
20 dkg füstölt lazac
majonéz
2 db főtt tojás
2 db csemege uborka
1 csokor petrezselyem zöldje
2 dl tejföl
1 db citrom
bors
A spárgát megpároljuk, beletekerjük a lazacszeletekbe.
A többi sprágát pürésítjük, majd egy tálban összekeverjük a majonézzel, az apróra vágott petrezselyemmel, a főtt tojással, a finomra vágott ecetes uborkával és a tejföllel, majd sóval, borssal és citromlével ízesítjük. Alaposan összekeverjük, és jól lehűtjük. Az így kapott salátát a lazacba tekert spárgával és citromkarikákkal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Grillezett tonhalsaláta
Hozzávalók:
4 szelet vörös tonhal filé
4 db paradicsom
10 dkg magozott fekete olívabogyó
1 db római saláta
40 dkg zöldbab
40 dkg főtt burgonya
4 db főtt tojás
4 dkg szardella
só, bors
4 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem zöldje
2 evőkanál mustár
2 evőkanál majonéz
olívaolaj
A halat grilltálcára tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk, grillen megsütjük. Egy másik grilltálcára tesszük a zöldbabot, egy harmadikba pedig a főtt burgonyát és megsütjük őket.
Az elkészült halat apróra vágjuk, beletesszük a turmixgépbe a szardellval az olívabogyóval, a mustárral, az apróra vágott petrezselyemmel, a főtt tojások sárgájával, a fokhagymával, a majonézzel és összeturmixoljuk.
A salátát tálra rendezzük, rátesszük a tumixolt masszát és az apróra vágott tojásfehérjéket. A salátát grillezett zöldbabbal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Lazac roston rákvajas tagliatellével
Hozzávalók:
80 dkg lazacfilé
só, bors, olívaolja
5 db folyami rák
2 csokor petrezselyem
50 dkg tagliatelle
10 dkg vaj
1 fej fokhagyma
5 cl konyak
A lazacszeleteket egyik oldalával vaj éa olívaolaj keverékén megpirítjuk. Ráöntjük a konyakot, flambírozzuk. Sózzuk borsozzuk, reszelt és szeletelt fokhagymával ízesítjük.
Közben a rákot megtisztítjuk, félretesszük az ollóit is, és utóbbiakat a halszeletek mellé tesszük - kizárólag az íze miatt. Egy kevés vizet öntünk a halszeletek alá, csak ezután fordítjuk meg őket. Megpirítjuk a másik oldalukat is, korianderrel ízesítjük.
A halszeleteket kivesszük a mártásból, kivesszük az ollókat is, leszűrjük és beletesszük a rákhúst. Megpároljuk, végül hozzáadjuk az előzőleg kifőzött tásztát.
Jó étvágyat!
Tőkehalas káposztaragu
Hozzávalók:
20 dkg káposzta
20 dkg tőkehal filé
10 dkg zöld kagyló
2 gerezd fokhagyma
1 csomag kapor
3 dl tejszín
3-4 evőkanál olívaolaj
10 dkg vaj
1 db bagett
2 szem citrom
só, bors, borsikafű
A kockára vágott káposztát kevés olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a kockára vágott halat és a kagylót. Borsikafűvel, apróra vágott kaporral és reszelt citromhéjjal ízesítjük, majd hozzáadjuk a vajat, a fokhagymát, felöntjük tejszínnel és készre főzzük.
A bagettet kicsi kockákra vágjuk, ráöntjük az elkészült ragut.
Citromkarikákkal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Gyömbéres sügér
Hozzávalók:
60 dkg filézett sügér
1 db kisebb cukkini
1 db póréhagyma
1 dl fehérbor
1 dl olívaolaj
só, bors
1 evőkanál koriander
sütőpor
2 evőkanál gyömbér
2 g fokhagyma
2 dl tejszín
A póréhagymát felkarikázzuk, egy tűzálló tálra tesszük, olívaolajjal alaposan meglocsoljuk. Rátesszük a halszeleteket, sóval borssal és korianderrel fűszerezzük, majd olívalolajjal és borral megöntözzük, a cukkiniszeletekkel betakarjuk. Egy nagyobb darab sütőpapírra tesszük a vajat és a gyömért, majd betakarjuk vele a halat. Sütőbe tesszük, 200 fokon készre sütjük.
Amikor elkészült, a visszamaradt zsiradékot felöntjük tejszínnel, hozzáadjuk a megmaradt, apróra vágott póréhagymát és fokhagymát, majd sóval,, borssal ízesített mártást készítünk, amelyet a hal alá öntünk.
Jó étvágyat!
Tonhalas-cukkinis kagylótészta
Hozzávalók:
1 db póréhagyma
2 db bébicukkini
6-8 szem olívabogyó
1 fej hagyma
3 db szárított paradicsom
40 dkg tonhal
olívaolaj
1/2 citrom leve
só, bors
25 dkg kagylótészta
5 dkg parmezán
A tésztát kifőzzük. A póréhagymát olívaolajon egy kevés sóval megpirítjuk. A cukkinit kockára vágjuk, a hagymához adjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott halfilét, sóval, borssal ízesítjük.
A szárított paradicsomot apróra vágjuk, a halhoz adjuk, végül összeforgatjuk a főtt tésztával. Tálaláskor megöntözzük citromlével, parmezánt szórunk a tetejére.
Jó étvágyat!
Papírba párolt fogas-szelet zöldségágyon
Hozzávalók:
60 dkg fogas filé
olívaolaj
friss kapor
10 dkg vaj
2 db édeskömény-gumó
1 db szár zeller
1 db alma
1 db citrom
4 db hordó burgonya
2 db sárgarépa
Mártáshoz:
1 dl fehér szsáraz bor
2 dl tejszín
1 evőkanál liszt
só
sütőpapir
A halszeletekekt besózzuk. A tűzálló tálat kibéleljük sütőpapírral, olívaolajjal megöntözzük, majd beletesszük a halszeleteket, az édesköményt, a zellerszárat, a cikkekre vágott almát, a vajat, végül citromlével megöntözzük. Ráhelyezüónk még egy sütőpapírt, összehajtogatva becsomagoljuk, majd 200 fokos sütőben megsütjük.
Köretként vajon, kaporral párolt zöldégeket készítünk. A zöldségek után visszamaradt zsiradékot felöntjük tejszínnel és borral, megsózzuk, egy kevés lisztet szórunk bele. Az így kapott mártással leöntjük a zöldségeket és a halat.
Jó étvágyat!
Halfilé fűszeres krusztában sütve
Hozzávalók:
60 dkg tőkehal filé Hokifilé
60 dkg friss paraj
5 gerezd fokhagyma
1 db citrom
10 dkg liszt
kakukkfű
bazsalikom
olívaolaj
só, bors
A friss bazsalikomot és a kakukkfüvet apróra vágjuk, egy tányérra tesszük. A citromhéját ráreszeljük, majd összekeverjük a liszttel, sózzuk, borsozzuk. A halszeleteket megforgatjuk a fűszeres lisztben, forró olajban kisütjük.
A fokhagymát szeletekre vágjuk, egy másik serpenyőben olívaolajon lepirítjuk, majd megforgatjuk benne a csíkokra vágott parajt. Amikor a parajlevelek egy kicsit összeestek, akkor a hallal együtt tálaljuk.
Jó étvágyat!
Matjes hering
Hozzávalók:
40 dkg pácolt hagymás hering
1 tubus majonéz
1 üveg csemgeuborka
1 üveg cékla
2 db bagett
2 gerezd fokhagyma
1 csokor kapor
A halat kivesszük a pácléből, leszedjük róla a hagymát, hosszában, vízszintesen kettévágjuk. Az uborkákat lereszeljük, összekeverjük a majonézzel, az összezúzott fokhagymával, sóval és borssal ízesítjük, hogy krémet kapjunk.
A halakat meghintjük borssal és finomra vágott kaporral, majd megkenjük a krémmel. A krémmel megkent halakat feltekerjük. A kétszersültekre 1-1 szelet céklát teszünk, majd rárakjuk a haltekercseket. Citromkarikákkal díszítjük.
Jó étvágyat!
Citromos-mákos krumpli hallal
Hozzávalók:
2 db pisztráng
80 dkg burgonya
4 gerezd fokhagyma
1 db citrom
2 ág rozmaring
mákolaj
1 evőkanál vajmák
5 dkg feta sajt
só, bors
A burgonyát meghámozzuk, majd felkockázzuk, vízben megfőzzük. A halat megtisztítjuk, olívaolajjal megöntözzük, sóval, borssal ízesítjük, és egy tűzálló tálba téve sütőben megsütjük.
Egy serpenyőben felforrósítjuk a mákolajat, majd pirítani kezdjük benne a főtt burgonyát. Közben hozzáadjuk a cikkekre vágott citromot. A fokhagymát apróra, a rozmaringot durvára vágjuk, majd a mákkal együtt a burgonyához adjuk, az egészet további 5 percig pirítjuk. A fetát felkockázzuk, majd a burgonyához keverjük.
Jó étvágyat!
Naphal nyárs mustáros-ruccolás burgonyapürével
Hozzávalók:
4 szelet naphalfilé
8 db szárított paradicsom
4 levél zsálya
só, citrom
1 db padlizsán
8 db koktélparadicsom
olívaolaj
4 adag burgonyapüré
20 dkg ruccola
2 evőkanál dijoni mustár
A halat és a padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, egymásra helyezzük, sóval és zsályalevelekkel ízesítjük, majd összehajtjuk és harmonikaszerűen meghajlítva fanyársra tűzzük. A nyárs végére rátesszük a koktélparadicsomot, a citromgerezdet és a szárított paradicsomot, majd egy serpenyőben kevé olívaolajon megsütjük, (grillrácson is megsüthetjük, de akkor tegyünk zsiradékot a halra.)
A burgonyapürét a hagymományos módon elkészítjük, majd összekeverjük az apróra vágott ruccolával és a mustárral. Az elkészült halnyársakat a ruccolás burgonyapürével tálaljuk.
Jó étvágyat!
Zöldséges hal
Hozzávalók:
1 db póréhagyma
20 dkg sárgarépa
10 dkg zeller
4 szelet bacon szalonna
2 evőkanál olívaolaj
50 dkg tőkehal filé
3 babérlevél
2 dl fehérbor
bors, só
fokhagymasó
1 csomag zöld spárga
1 pohár tejföl
1 evőkanál liszt
A póréhagymát apróravágjuk, majd egy serpenyőben olívaolajaon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott zellert és a csíkokra vágott bacon szalonnár, a vékony karikára vágott sárgarépát, majd fokhagymasóval, sóval, borssal babérlevéllel ízesítjük.
A halat kockákra vágjuk, és amikor már a répa is megpuhult, beletesszük a serpenyőbe, majd fehérborral felöntjük, hogy megpárolódjon. Ezután tesszük bele a zöld spárgát is. A tejfölt csomómentesen összekeverjük a liszttel, majd belekverjük a halas raguba.
Jó étvágyat!
Halas-rákos tésztafelfújt
Hozávalók:
1 db tonhal
15 dkg színes tészta
20 dkg csíperke
20 dkg 16/20 garnélarák
2 dl tej
1 evőkanál zsemlemorzsa
1 csomag újhagyma
1 evőkanál olaj
1 evőkanál vaj
1 evőkanál liszt
2 db tojás
1 dl fehérbor
só, bors
A tésztát megfőzzük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A gombát cikkekre vágjuk, olívaolajon megpirítjuk. A tojásfehérjébe belekeverjük a főtt tésztát, a tonhalat a rákot, a pirított gombát, a tojássárgáját, a tej felét és a zsemlemorzsát. Egy formát kivajazunk, megötljük a tésztával, majd 180 fokos sütőben készre sütjük.
Mialatt a felfújt sül, az újhagymát karikára vágjuk, olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, tejjel és fehérborral felöntjük, egy kevés liszttel megszórjuk. Az elkészül halas-rákos felfújtat az újhagymás mártással leöntve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Vörös sügér
Hozzávalók:
60 dkg vörös sügér filé
1 g sáfrány
15 dkg zsemlemorzsa
2 db narancs
1 cukkini
50 dkg újburgonya
3 evőkanál szezámmag
3 gerezd fokhagyma
1 db cirtom
2 evőkanál vaj
2 evőkanál méz
1 csokor petrezselyem
1 dl fehérbor
1 üveg olívabogyó
olívaolaj
só, bors
A burgonyát vízben megfőzzük. A citrom héját lereszeljük, összekeverjük apróra vágott petrezselyemmel, zsemlemorzsával, sóval és borssal, ebben megforgatjuk a halat, melyet ezután kevés olajban megsütünk.
A főtt burgonyát meghámozzuk, egy serpenyőben kevés vajon megforgatjuk, megszójuk friss petezselyemmel. Egy másik serpenyőben kevés olívaolajon megpirítjjuk a varikára vágott cukkinit, megszórjuk szezámmaggal. A narancsot kifilézzük, rácsurgatjuk a ézet, megszórjuk sáfránnyal.
A halat félretesszük, a visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a fokhagymát, majd megforgatjuk benne a cukkinit és a burgonyát. Hozzáadjuk a fehérbort, acitrom levét és az olívabogyót, bégül megszórjuk apróra vágott friss petezselyemmel. Tálaláskor a cukkinisburgonyás ragura tesszük a halat, és erre ráhalmozzuk a sáfrányos narancsfiléket.
Jó étvágyat!
Kardhal avokádós rizzsel
Hozzávalók:
4 szelet kardhal
30 dkg rizs
10 dkg fenyőmag
1 dl olívaolaj
só, bors
2 dl tejszín
2 dl fehérbor
1 csokor zellerlevél
1 db avokádó
1 db citrom
1 db lime
1 üveg napon szárított paradicsom olivalolajban eltéve
A rizst kifőzzük, a fenyőmagot megpirítjuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, majd alaposan megsózzuk. Beletesszük a halszeleteket, majd aláöntjük a bor felét, és aikor átsült, félretesszük.
A hal után visszamaradt zsiradékon megforgatjuk a főtt rizst, hozzáaöntjük a tejszínt és a maradék bort. Egy mozsárban összetörjük a pirított fenyőmagot, a borsot, az apróra vágott zellerleveleket, majd a curry-t és a sót. Az így kapott fűszerörleménnyel megkenjük az elkészült halat.
A megmaradt fűszerekbe belekeverjük az avokadót, megcsepegtetjük citromlével, a rizshez adjuk, közben - ha még szükséges - bort és tejszínt öntünk alá. A szárított paradicsomot apró darabokra vágjuk, és az elkészült húsra szórjuk, amelyet az avókadós rizzsel tálalunk, lime gerezdekkel díszítünk.
Jó étvágyat!
Halall töltött sajtos káposzta
Hozzávalók:
1 fej káposzta
50 dkg bőrös fogas luxus
6 szelet köményes sajt
2 fej vöröshagyma
4 evőkanál olaj
1 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
1 dl víz
2 evőkanál petrezselyem
őrölt bors
só
A lisztet összekeverjük a hal füszerkeverékkel és a petrezselyemmel, majd ebben megforgatjuk a sajtszeleteket. Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, beletesszük a sajtot és a halt, majd a szeletekre vágott vöröshagymát, az apróra vágott petrezselymet.
Egy keverőtálban a tejszínt a tojásokkal habosra verjük. Egy tűzálló tálat kibélelünk a leforráott káposztalevelekkel, ráöntjük a felvert tojást, ráhalmozzuk a másik serpenyő tartalmát, lefedjük, 180 fokos sütőben készre sütjük.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a petrezselymet, sóval ízesítjük, felöntjük fehérborral és tejszínnel. Forralás után ezzel a mártással leöntve tálaljuk az elkészült káposztás halat.
Jó étvágyat!
Bundázott hal sörös rizzsel
Hozzávalók:
40 dkg tengeri hal
1 dl sör
2 evőkanál liszt
2 evőkanál cukor
2 dl tejszín
1 csokor petrezselyem
só, bors, olaj
zsemlemorzsa
4 gerezd fokhagyma
főtt vadrizs
A halszeleteket alaposan besózzuk, majd zsemlemorzsában meghempergetjük. Pár csepp olajon sütni kezdük, férehúzzuk, mellétesszük a főtt rizst. A fokhagymát felszeleteljük, a halra tesszük, közben olívaolajjal locsolgatjuk, majd amikor elkészült, félretesszük.
A rizs mellé, a hal helyére tesszük a cukrot, karamellizáljuk, hozzáadjuk a lisztet, majd a sört, megkevrjük, megszórjuk petrezselyemmel, felöntjük tejszínnel. Ha szükséges, akkor sóval, borssal ízesítjük. Összeforralás után a halat a tejszínes rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Részeges hal
Hozzávalók:
4 szelet ponty
20 dkg vargánya
5 dkg liszt
3 gerezd fokhagyma
3 evőkanál olívaolaj
1 db citrom
1 fej vöröshagyma
1 dl rosé bor
1 evőkanál mustár
friss koriander
A halszeleteket alaposan besózzuk, majd megorgatjuk lisztben. Serpenyőben kevés olajon megsütjük a halat, aláöntjük a bort, hozzáadjuk a citromhéjat. Amikor elkészült, félretesszük.
A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, fokhagymát, majd hozzáadjuk a lisztet, még egy kevés olívaolajat, a cikkekre vágott gombát, egy csipet borssal ízesítjük. Amikor már barnára pirultak, hozzáadjuk a mustárt, majd a bort és a friss korianert. Az elkészült gombás ragut a hallal tálaljuk, mellé citromkarikákat teszünk.
Jó étvágyat!
|