gyorihorgaszok
gyorihorgaszok
menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Történeteink!
 
A bojlizás
 
Spro

http://www.szegi-sport.hu/logo/spro.gif

 
A feederezés
 
A pergetés
 
Gamakatsu

http://www.landbigfish.com/images/store/logos/Gamakatsu.gif

 
A Legyezés
 
A match horgászat
 
Dynamite Baits

http://www.carpediscount.fr/photos/marques/dynamitebaits.jpg

 
rablóhalazás
 
Halak horgászata
 
Storm

http://www.gamefishing.hu/pic_termekcsoport/77593013.jpg

 
Csalik
 
Műcsalik
 
Nutra Baits

http://www.baitfeedonline.co.uk/acatalog/nutrabaits.gif

 
Receptek
 
nagy pecás;)

http://sl.glitter-graphics.net/pub/323/323413jiurq4aqeb.gif

 
Linkjeink
 
Shimano

http://www.berguson.hu/grafik/Shimano-logo.jpg

 
időjárás éppen:

http://terkep.idokep.hu/terkep/hu/i_anim.gif

http://terkep.idokep.hu/terkep/hu/h_anim.gif

 
Receptek Pontyból
http://www.taktaszada.hu/kepek/receptek/ponty.JPGhttp://www.aprotuti.hu/feltoltott_fajlok/_hirek/2008_05_15/kep_01_1613819042.jpg
1. Nagybaracskai halászlé
Hozzávalók 10 személyre:
2 db 1-1,5 kg-os ponty
1 kg másfajta hal
5-6 fej vöröshagyma
10 dkg fűszerpaprika
1 db paradicsom
1-2 db zöldpaprika, esetleg cseresznyepaprika
1-2 gerezd fokhagyma


A friss halat megtisztítjuk, felbontjuk, mélyen irdaljuk, daraboljuk. Külön tesszük a halfejet, hasaalját és a farkát. A 6-7 centis haldarabokat besózzuk, és 1-2 órán át állni hagyjuk. Lábasba tesszük a halfejet, a hasaalját, a farkát, az apróra vágott vöröshagymát majd hozzáöntünk 5 liter vizet, végül hozzáadjuk a paradicsomot, zöldpaprikát, cseresznyepaprikát. Fontos, hogy a fűszerpaprikát akkor adjuk hozzá, mikor a lé forrni kezd. Erős tűzön 25 percig főzzük, majd hozzáadjuk a haldarabokat és még 18 percig főzzük. A főzés befejezése előtt megkóstoljuk, ha kell sózzuk. A kész halászlevet átszűrjük. A haldarabokat külön tányéron, a levet frissen kifőzött gyufaszáltésztával kínáljuk.
 
2. Vörösboros ponty
Hozzávalók 6 személyre:
1 nagyobb konyhakész ponty (1,5-2 kg-os)
só ízlés szerint
2-3 szál petrezselyem
1 szál zellerzöld
A mártáshoz:
kb. 2 dl testes, savas vörösbor
kb. 2 dl víz
4-5 tojássárgája
1 evőkanál citromlé
2 mokkáskanál cukor
só ízlés szerint
A díszítéshez:
petrezselyem, citrom

A ponty törzsét ujjnyi vastagon fölszeleteljük, a fejét, az uszonyait és a farkát levágjuk. A halat egészben is elkészíthetjük, ha ünnepi alkalomra akarunk valami látványos különlegességet az asztalra tenni. Akárhogy is készítjük, a halhúst sóval bedörzsöljük és 1 órán át pihentetjük. Közben enyhén sós vizet forralunk, beletesszük a petrezselymet és a zellerzöldet, majd mikor gyöngyözve forr, óvatosan belerakjuk a halat is. A szeleteket kb. 15 percig, az egész pontyot 25 percig főzzük. A mártáshoz a bort és a vizet a tojássárgájával elhabarjuk, citromlével és cukorral kellemesen pikánsra ízesítjük, kissé megsózzuk. Kis lángon, még jobb, ha vízgőzre állítva, szüntelenül kevergetve addig főzzük, míg majdnem fölforr. Ezalatt híg mártáshoz hasonlóan besűrűsödik. A puha halat szűrőlapáttal tálra rakjuk, a forró mártással leöntjük. Citromkarikákkal és petrezselyemmel díszítve tálaljuk. Főtt sárgarépa és petrezselyemgyökér, valamint vajas főtt burgonya illik hozzá.

Ez a recept az 1840-es évekből maradt ránk, s a legendák szerint Jókai, Petőfi és társaik legízesebb ponty étke.
 
3. Halas rétes kapros-paprikás mártással:
Hozzávalók:
70 dkg bőr nélküli pontyfilé
2 fej vöröshagyma
8 evőkanál olaj
1 púpozott kiskanál pirospaprika
2-2 paprika és paradicsom
4 tojás
1 csomag 4 lapos réteslap
2 evőkanál zsemlemorzsa
2 dl tejföl
2 evőkanál liszt
1 csokor kapor
só ízlés szerint

A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A felét 3 evőkanál olajon megfuttatjuk, pirospaprikával meghintjük, majd 5 dl vízzel fölöntjük. A paprikát kicsumázzuk, a paradicsomok szárát kimetsszük, mindkettőt centis kockákra vágjuk. A felét a paprikás lébe tesszük, sóval ízesítjük. Belerakjuk a pontyfilét, 10 percig főzzük, majd óvatosan kiemeljük, hűlni hagyjuk. Utána a nagyobb szálkákat kiszedjük belőle, és a halhúst ledaráljuk. A félretett hagymát 3 evőkanál olajon megfonnyasztjuk. A maradék paprikát és paradicsomot beletesszük, 2-3 percig pirítjuk, és a halat hozzáadva még 1-2 percig sütjük. A tojásokat fölverjük, megsózzuk, és a lecsós pontyra öntjük, kevergetve 2-3 percig, a tojás kocsonyásodásáig sütjük. A réteslapokat nedves konyharuhán egymásra terítjük úgy, hogy közüket kevés olajjal megkenjük és morzsával meghintjük. A tölteléket vastag csíkban, egyenletesen a felénk eső oldalra halmozzuk. A rétest felgöngyöljük, kiolajozott tepsire rakjuk. A tetejét is megkenjük olajjal, végül előmelegített sütőben, közepesnél kicsit erősebb lánggal 20 percig sütjük. Közben a hal paprikás párolólevét a tejföllel és 1 dl vízzel simára kevert liszttel sűrítjük. Leszűrjük, fölaprított kaporral fűszerezzük. Tálaláskor a rétest 4 nagy szeletre vágjuk és a mártással leöntjük.
 
4. Pontykocsonya
Hozzávalók:
1 ponty (kb. 1,5 kg)
2 kiskanál só
1-1 mokkáskanál pirospaprika és darált cseresznyepaprika
1-1 nagyobb vöröshagyma
sárgarépa és petrezselyemgyökér
zöldpaprika és paradicsom
fél csokor zellerzöld
3 gerezd fokhagyma
4 dkg zselatinpor
2 tojásfehérje

A pontyot megtisztítjuk, a bőrét lefejtjük és filézzük, majd csíkokra vágva sóval, pirospaprikával és cseresznyepaprikával bedörzsöljük, hűtőszekrénybe tesszük. A hagymát fölszeleteljük, a zöldséget, a paprikát és a paradicsomot negyedekbe vágjuk, és lábasba szórjuk. A halcsontokat és a fejet zellerzölddel együtt rárakjuk, majd annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Fölaprított fokhagymával és sóval ízesítjük. Nagy lángon fölforraljuk, majd kis lángon 25-30 percig főzzük. A zselatinport 1,5 dl vízbe áztatjuk. A halalaplevet leszűrjük, a pácolt halat hozzáadjuk, 6-8 percig főzzük. A puha pontyot félre rakjuk, a leszűrt levet fölforraljuk, esetleg sózzuk, erős paprikával tüzesítjük. Belekeverjük a zselatint és gyöngyöző forralással kevergetés mellett 5 percig főzzük. A tojásfehérjét félig fölverjük, majd 1 dl vízzel tovább verjük. Belemerünk egy kevés forró levet, majd az egészet a hallébe öntjük. Kis lángon még 5 percig főzzük, 10 percig pihentetjük, tetejéről a habot óvatosan leszedjük, végül a zselatinos hallevet tiszta konyharuhán átszűrjük. A puha halat tányérokra tesszük, paprikával, paradicsommal, petrezselyemmel, esetleg főtt sárgarépával díszítjük. A hallevest ráöntjük, kocsonyásodni hagyjuk.
 
5. Tűzdelt ponty
Hozzávalók:
1,5 kg ponty
5 dkg füstölt szalonna
só, pirospaprika,
3 dkg olaj
1/2 citrom leve

A halat tisztítsuk meg, a belsejét citromlével locsoljuk le és sózzuk meg. Vágjuk be hosszában a gerinc mellett. A felszeletelt szalonnát ebbe a mélyedésbe helyezzük el. Hosszúkás tűzálló tálba helyezzünk el egy csészét (a csészén fémes díszítés nem lehet). Erre a csészére ültessük rá a halat, locsoljuk meg olajjal és szórjuk meg pirospaprikával, letakarva süssük 18 percig. Tálalás előtt 5 percig pihentessük. Burgonyapürével tálaljuk.
 
6. Haltekercs
Hozzávalók:
1 kg ponty filé (2 nagy szelet)
4 szelet sonka
1 csomag újhagyma
1/2 tubus pirosarany-paprika
2 vékony szelet füstölt szalonna
só, pirospaprika
1 evőkanál citromlé

Vágjuk le a ponty filéről a kemény részeket és fektessük ki úgy, hogy a bőre alulra kerüljön. Locsoljuk meg a citromlével és fektessünk rá 2-2 szelet sonkát. Kenjük be pirosarany-paprikával, tegyük rá a méretre vágott zöldhagymát, tekerjük szorosan össze két nagy roláddá és cérnával kössük át. Fűszerezzük sóval, pirospaprikával. Fektessük rá a vékony szelet szalonnát és egy tűzálló tálon letakarva 20 percig süssük a mikróban. 3 perc pihentetés után felszeletelve burgonyapüré körítéssel és salátával tálaljuk.
 
7. Kék ponty
Hozzávalók:
1 db kb. 1 1/2 kg-os tükörponty
só, pirospaprika
vegyes zöldség
3 evőkanál ecet
petrezselyem
1 fej vöröshagyma
2 dl víz

A tisztított pontyot kívül-belül gondosan mossuk meg, vigyázzunk nehogy a külső hártyát megsértsük. A hal külső részét a 3 evőkanál ecettel locsoljuk be, és hagyjuk 5 percig állni. Ez alatt az idő alatt a hal észrevehetően bekékül. Sózzuk meg és hintsük meg kevés pirospaprikával. Tisztítsuk meg a zöldséget és a vöröshagymát, és vágjuk igen apróra.

Fektessük mélyebb hosszúkás tűzálló tálba egészben a halat. Helyezzük el körötte a zöldséget, és öntsük rá a 2 dl vizet. Takarjuk le és 25 percig pároljuk a mikróban. Félidőben a halat fordítsuk meg úgy, hogy az a része kerüljön a lébe, amely eddig kívül volt. Pihentessük 5 percig. Tálalás előtt olvasztott vajjal locsoljuk meg. Sós burgonya-körítéssel tálaljuk.
 
8. Pontypörkölt
Hozzávalók:
80 dkg ponty színhús
20 dkg vöröshagyma
5 dkg zsír
10 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
10 dkg lecsó
5 adag sós burgonya
só, fűszerpaprika

A pontyfilét beirdaljuk, és kockára daraboljuk. Mély jénai tálban a finomra vágott vöröshagymát zsírban 3-3,5 percig mikrohullámú berendezésben pirítjuk, közben megkeverjük. A fűszerpaprikát hozzákeverjük, kevés vízzel felöntjük. Beletesszük a lecsót (paradicsomos levének egy részét) vagy a kockára vágott zöldpaprikát, paradicsomot, majd a mikróban további 6-8 percig pároljuk. Szükség esetén kevés vizet öntünk alá, megkevergetjük. Beletesszük a halkockákat, majd közepes erősségen 4-5 percig pároljuk. Sós burgonyával tálaljuk.
 
9. Rostonsült ponty fűszeres vajjal
Hozzávalók:
4 szelet filézett ponty
őrölt bors, só
1 kis fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
4 evőkanál olaj
2 evőkanál citromlé
A sütéshez:
2 evőkanál olaj
A fűszeres vajhoz:
ujjnyi póréhagyma
10 dkg vaj
késhegynyi só
fehér bors
mustár
fél citrom leve

A halszeleteket sóval, borssal behintjük és egy lapos edénybe fektetjük. A megtisztított vöröshagymát vékony karikákra, a petrezselymet finomra vágjuk és mindkettő felét a hal tetejére tesszük. Az olajat a citromlével elkeverjük, és ezt is a halra öntjük. Többször átforgatva legalább 1 órán át pácoljuk. Közben elkészítjük a fűszeres vajat. Az alaposan megmosott pórét és a maradék vöröshagymát nagyon finomra vágjuk, a vajjal habosra keverjük, petrezselyemmel, sóval, fehér borssal, mustárral és citromlével ízesítjük. Kiterített alufólialapra kanalazzuk, és henger alakúra formázva összegöngyöljük. Tálalásig mélyhűtőbe rakjuk. A halat a páclevéből kiemeljük, a nedvességet leitatjuk róla, és kevés olajjal megkenjük. Roston vagy grillsütőben, a visszamaradt páclével kenegetve, oldalanként kb. 4 perc alatt pirosra sütjük. Tálaláskor a forró halszeletekre 1-1 karika fűszeres vajat rakunk, ami ráolvad és pompás ízt ad a pontynak. Köretnek saláta vagy burgonyapüré illik hozzá.
 
10. Ponty egytálétel románosan
Hozzávalók:
1 kg pontyhús
1 dl étolaj
50 dkg paradicsom
3 fej vöröshagyma
1-2 dl vörösbor
1 kávéskanál cukor
1 evőkanál liszt
só, bors
csombor

A megtisztított halat megmossuk, óvatosan megtöröljük, besózzuk, és újnyi szeletekre daraboljuk. A megtisztított, vékonyra fölszeletelt hagymát olajban megfonnyasztjuk. Mikor pirulni kezd, hozzáadjuk a halszeleteket, 1 szál csombort, sót, borsot, cukrot, a meghámozott, magvaitól megtisztított és szeletekre vágott paradicsomot. Ismét lefedjük, és lassú tűzön pároljuk, amíg a paradicsom megpuhul. Hozzáöntjük a vörösbort, és még vagy kétszer föllobbantjuk. Hidegen, melegen egyaránt tálalható.
 
11. Makói haltepertő
Hozzávalók:
80 dkg pontyfilé
40-50 dkg vöröshagyma
kb. 1 csapott evőkanál só
1 púpozott evőkanál pirospaprika
kb. 7 evőkanál liszt
1 csapott kiskanál őrölt bors
A sütéshez:
bő olaj (zsír)
A tálaláshoz:
néhány salátalevél
1-1 paprika és paradicsom
néhány szál petrezselyem

A pontyfiléket lebőrözzük, és amennyire csak lehet, a szálkáit is kiszedjük. Utána kisujjnyi csíkokra vagy 2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, gyűrűire szedjük. A pirospaprika felét a lisztbe keverjük. A többit borssal és sóval együtt a halra, illetve a hagymára szórjuk, külön-külön jól összekeverjük. A fűszeres haldarabokat a lisztbe forgatjuk, majd bő, forró olajban 3-4 perc alatt ropogós pirosra sütjük, papírtörölközőre szedve lecsöpögtetjük. A hagymát a többi paprikás lisztbe forgatjuk és a hal sütésénél visszamaradó olajban kb. 2 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Fatálon tálaljuk, úgy hogy azt salátalevelekkel körberakjuk, a haltepertőt, majd a hagymát ráhalmozzuk, végül paprikával, paradicsommal és petrezselyemmel díszítjük.
12. Rántott pontyderék majonézes burgonyával
Hozzávalók:
8 patkóalakú pontyszelet (egyenként kb. 20 dkg-os)
őrölt bors, só
6 evőkanál zsemlemorzsa
4 evőkanál zabkorpa (ez is lehet morzsa)
10 dkg liszt
2 tojás
A majonézes burgonyasalátához:
8 közepes burgonya
só ízlés szerint
2 tojássárgája
2 dkg margarin
fél citrom leve
fél evőkanál mustár
1 mokkáskanál cukor
3 dl csökkentett zsírtartalmú tejföl
1 kis szál póréhagyma
1 csokor petrezselyem
A sütéshez:
bő olaj

A pontyszeletek bőrét lefejtjük, majd a halhúst sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. A burgonyát héjában, enyhén sós vízben megfőzzük. Utána leszűrjük, és hűlni hagyjuk. Közben elkészítjük a kalóriaszegény hamis majonézt. A tojássárgáját és a margarint egy tűzálló tálba tesszük, citrom levével, fél mokkáskanál sóval, mustárral és cukorral ízesítjük. Vízgőzön kevergetve addig főzzük, amíg krémszerűen besűrűsödik. Félretesszük, majd miután kihűlt. a tejfölt is belekeverjük. A burgonyát meghámozzuk, 2-3 milliméter vastag karikákra vágjuk. A megtisztított póréhagymát vékonyan felkarikázzuk. Mindezeket a mártásba keverjük, ha kell utánaízesítjük, és hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. A zsemlemorzsát és a zabkorpát összekeverjük. A halszeleteket lisztbe, felvert tojásba és a korpás morzsába (lehet csak zsemlemorzsába is) forgatva bundázzuk. Közepesen forró olajban 5-6 perc alatt megsütjük, majd lecsöpögtetjük. Burgonyasalátával tálaljuk.
 
13. Bakonyi halgombócleves
Hozzávalók:
50 dkg halcsont (pontyfarok vagy fej)
1 evőkanál só
1 vöröshagyma
40 dkg csiperkegomba
2 paradicsom
1 húsos zöldpaprika
1 hegyes erőspaprika
4 evőkanál olaj
1 csapott evőkanál pirospaprika
2 dl tejföl
1 púpozott evőkanál liszt
A halgombóchoz
30 dkg pontyfilé
2 evőkanál étkezési keményítő
1 mokkáskanál só
fél mokkáskanál őrölt bors
1 kisebb csokor petrezselyem
1 tojásfehérje
A galuskához:
1 tojás
csipetnyi só
4 evőkanál liszt

A halcsontokat megmossuk, lábasba tesszük és 1,3 liter vizet öntünk rá. Megsózzuk, fölforraljuk, majd lefödve, kis lángon 45 percig főzzük A hagymát finomra, a gombát nem túl vékony szeletekre, a paradicsomot és a kétféle paprikát centis kockákra vágjuk. A hagymát olajon megfonnyasztjuk. Először a gombát, majd 2-3 percnyi pirítás után a paprikát hozzáadva nagy lángon pirítjuk. Beletesszük a paradicsomot, majd meghintjük pirospaprikával. A tejfölt a liszttel és 0,5 deci vízzel simára keverjük, a gombát ezzel sűrítjük. A leszűrt halalaplével felöntjük, 1-2 percig kevergetve forraljuk. A gombócokhoz a pontyot ledaráljuk, a keményítőt beledolgozzuk, sózzuk, borsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. A masszából nedves kézzel kis gombócokat formálunk, és a forrásban lévő levesbe rakva 4-5 percig főzzük. Levesbe szaggatott galuskával azonnal tálaljuk.
 
Óra
 
G-mail belépő.
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Hányan voltak az oldalon
Indulás: 2008-07-30
 
Chat!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Na milyet?
Milyen bottal szeredsz a legjobban horgászni??
Milyennel?

Bojlis
Dugós
Teleszkópos
Feeder
Match
Spicc
Pergető
Legyező
Harcsázó
Rakós
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Pelzer Baits

 //gyorihorgaszok.gportal.hu/portal/gyorihorgaszok/image/gallery/1251538161_59.jpg

 
Melyiket
Melyik halra horgászol a legszívesebben?

Ponty
Amur
Csuka
Busa
Compó
Keszeg félék
Süllő
Harcsa félék
Balin
Márna
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Naptár
2025. Július
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Blue Fox

         http://www.haldorado.hu/photo.php?itemid=6525&w=200&h=200

 
Hogy tetszik az oldal
hogy tetszik?
Szerintetek milyen az oldal???

Nagyon Ász!
király
elmegy...
Nem valami jó!
Szar
Rosszab nem is lehetne már!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Rapala

http://www.fecapeca.hu/pics/rapala_wobbler/rapala-logoo.jpg

 
mekkor volt a legnagyobb??
mekkora volt ????

15 kg felett
12-14 kg
9-11 kg
6-8 kg
3-5 kg
1-2 kg
0-1 kg
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Vision Baits

http://www.finlaysanglingcentre.com/media_1_498_7531_format-medium/vision.jpg

 
Na melyik
Melyik?
Szerintetek melyik hal jobb?

csuka
süllő
balin
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Nyakunkon a Karácsony, ajándékozz születési horoszkópot barátaidnak, ismerõseidnek.Nagyon szép ajándék! Várlak, kattints    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!