gyorihorgaszok
gyorihorgaszok
men
 
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
Trtneteink!
 
A bojlizs
 
Spro

http://www.szegi-sport.hu/logo/spro.gif

 
A feederezs
 
A pergets
 
Gamakatsu

http://www.landbigfish.com/images/store/logos/Gamakatsu.gif

 
A Legyezs
 
A match horgszat
 
Dynamite Baits

http://www.carpediscount.fr/photos/marques/dynamitebaits.jpg

 
rablhalazs
 
Halak horgszata
 
Storm

http://www.gamefishing.hu/pic_termekcsoport/77593013.jpg

 
Csalik
 
Mcsalik
 
Nutra Baits

http://www.baitfeedonline.co.uk/acatalog/nutrabaits.gif

 
Receptek
 
nagy pecs;)

http://sl.glitter-graphics.net/pub/323/323413jiurq4aqeb.gif

 
Linkjeink
 
Shimano

http://www.berguson.hu/grafik/Shimano-logo.jpg

 
idjrs ppen:

http://terkep.idokep.hu/terkep/hu/i_anim.gif

http://terkep.idokep.hu/terkep/hu/h_anim.gif

 
Klnleges hal receptek
Zldsges halragu hollandi mrtssal

Hozzvalk:
60 dkg Szt. Pter halfil
35 dkg zld sprga
1 db citrom
20 dkg bbirpa
1 dl fehrbor
olvaolaj
5 gerezd fokhagyma
s, bors

Hollandi mrtshoz:
4 tojssrgja
5 dkg vaj
1,5 dl tejszn
1 db citrom

A tojsok srgit felverjk. A tejsznt vzgz felett felforrstjuk, belentjk a srgkat, majd a vajat. Kzben folyamatosan kevergetjk, reszelt citromhjjal zestjk.

A halat cskokra vgjuk s egy serpenyben olvaolajon megpirtjuk, az olajba beletesszk az egsz fokhagymagerezdeket, hogy jobb zt kapjon. A sprgt s a rpt karikra vgjuk, a citromot meghmozzuk, szeleteljk s a hal mell tesszk.
Amikor mr egy kiss megpirult, felntjk fehrborral s addig proljuk, ameddig az alkohol el nem prolog. Amikor az tel elkszl a hollandi mrtssal lentve tlaljuk.
J tvgyat!
Lepnyhal currys zldsgraguval

Hozzvalk:

8 db lepnyhalfil a Rozmrtl
2 db padlizsn
1 evkanl zsr
4 gerezd fokhagyma
4 db paradicsom
s, bors,
2 evkanl currypor
1 csokor petrezselyem
1 cikria
4 adag vadrzs

Egy serpenyben zsrt hevtnk. A halat lisztben megforgatjuk, zsrban kistjk, sts kzben sval s fokhagymval zestjk - a zsrba 2 egsz gerezd fokhagymt tesznk.

Kzben 2 gerezd fokhagymt finomra vgunk, a paradicsomot s a padlizsnt felkockzzuk, s mikor a hal megslt, a visszamaradt zsradkban sszeforraljuk a zldsgeket, petrezselyemmel, curryvel s borssal zestjk, vgl hozzadjuk a leveleire szedett cikrit.
A halat zldsgraguval s rizzsel tlaljuk.
J tvgyat!

Pangasius fokahgyms mrtssal

Hozzvalk:
4 szelet pangasiusfil
1/ citrom leve s reszelt hja
s, bors
10 dkg liszt
50 dkg burgonya
15 dkg rokfort
kis marknyi dibl
2 evkanl vaj
stpor

Mrtshoz:
2 dl tejszn
1 evkanl vaj
fl citrom leve
3 gerezd fokhagyma

A burgonyt hjban megfzzk. A halszeleteket beszzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, vgl olajban kistjk. Egy tzll tlra egyms mell tesszk a ftt burgonyaszeleteket, rtesszk a helszeleteket, majd sval borssal zestjk. A dit s a sajtot nagyobb derabokra vgjuk, rszrjuk a halra. A stpaprra vajat tesznk, a halat betakarjuk, vele, majd stben 180 fokra kszre stjk.
Egy serpenyben a vajon megfuttatjuk a fokhagymaszeleteket, hozzadjuk a citromlt, majd felntjk tejsznnel s felforraljuk. Amikor az tel elkszlt, lentjk a tejsznes mrtssal.
J tvgyat!

Lazac-steak saltval

Hozzvalk:
4 szelet lazac-steak
s, bors
1 evkanl rlt curry
1 evkanl vaj
1 dl fehrbor
stpapr
30 dkg leveles zldsalta vegyesen
1 kisebb papaja
1 fej lilahagyma
5 dkg olajbogy (fekete, zld vegyes)
10 dkg reszelt sajt

Egy serpenyben forr olajon megforgatjuk a zellerleveleket s a szrat, majd beletesszk a lazacszeleteket, sval, borssal zestjk. Zsrpaprra tesszk a vajat, az rlt curryt s a koriandert, majd miutn a halat megntztk borral, rtesszk a paprt s lefedjk.
A vegyes saltaleveleket egy tlra tesszk rszrjuk a felkarikzott lilahagymt, olajbogyt s a reszelt sajtot. A papajt meghmozzuk, cikkekre vgjuk s a salthoz adjuk. Amikor a hal elkszlt, akkor a friss saltval tlaljuk.
J tvgyat!
Horgszhal piros garnlval

Hozzvalk:
8 rdghalszelet a Rozmrtl
4 fej csiperkegomba
1 fej mogyorhagyma
1 csokor petrezselyem
1 evkanl paradicsompr
2 dl szraz fehrbor
4 db slt paprika
24 garnlark
1 citrom
olvaolaj, s, bors

A garnlkat s a paprikkat zests nlkl grillrcson meggrillezzk. A halszeleteket felforrstott olajban elkezdjk pirtani, egyelre fszerezs nlkl.
Hozzadjuk a szeletelt gombt, majd a szeletekre vgott hagymt.
Egytt proljuk ket, majd hozzadjuk a finomra vgott petrezselymet is, kicsivel ksbb a paradicsomprt. Elkeverjk, majd gy proljuk nhny pecig.
Felntjk a fehrborral, hozzcsepegtetnk nhny csepp citromlevet, megszzuk, meghintjk frissen rolt borssal. Slt paprikval s garnlarkokkal tlaljuk.
J tvgyat!
Fogasszeletek fehrboros-gombs martssal

Hozzvalk:
70 dkg fogas fil
10 dkg gomba
1 dl szraz fehrbor
1 dl olvaolaj
10 dkg liszt
s, rlt bors
4-5 gerezd fokhagyma
1 dl tejszn
1 csomag jhagyma
1/2 citrom leve
2 db paradicsom a dsztshez

A fogast kifilzzk, beszzuk, majd lisztben megforgatjuk. Egy srpenyben forr olajban mindkt oldalt kistjk, sts kzben sval,borssal zestjk, majd slyt helyeznk r. A fokhagymt felszeleteljk, az jhagymt darabokra vgjuk s a hal mell tesszk, vgl kevs fehrborral megntzzk, Mikor elkszlt, akkor tlra tesszk.

A visszamaradt zsiradkon megpirtjuk a gombt, majd felntjk tejsznnel s sszeforraljuk. Sval s borssal zestjk, melltesszk a maradk szeletekre vgott fokhagymt s jhagymt, majd belefacsarjuk a citrom levt. Az elkszlt halat a gombs raguval tlaljuk. Paradicsommal s citromkarikval dsztjk.
J tvgyat!
Sprga lazaccal

Hozzvalk:
60 dkg zld sprga
20 dkg fstlt lazac
majonz
2 db ftt tojs
2 db csemege uborka
1 csokor petrezselyem zldje
2 dl tejfl
1 db citrom
bors

A sprgt megproljuk, beletekerjk a lazacszeletekbe.

A tbbi sprgt prstjk, majd egy tlban sszekeverjk a majonzzel, az aprra vgott petrezselyemmel, a ftt tojssal, a finomra vgott ecetes uborkval s a tejfllel, majd sval, borssal s citromlvel zestjk. Alaposan sszekeverjk, s jl lehtjk. Az gy kapott saltt a lazacba tekert sprgval s citromkarikkkal tlaljuk.
J tvgyat!
Grillezett tonhalsalta

Hozzvalk:
4 szelet vrs tonhal fil
4 db paradicsom
10 dkg magozott fekete olvabogy
1 db rmai salta
40 dkg zldbab
40 dkg ftt burgonya
4 db ftt tojs
4 dkg szardella
s, bors
4 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem zldje
2 evkanl mustr
2 evkanl majonz
olvaolaj

A halat grilltlcra tesszk, olvaolajjal meglocsoljuk, grillen megstjk. Egy msik grilltlcra tesszk a zldbabot, egy harmadikba pedig a ftt burgonyt s megstjk ket.

Az elkszlt halat aprra vgjuk, beletesszk a turmixgpbe a szardellval az olvabogyval, a mustrral, az aprra vgott petrezselyemmel, a ftt tojsok srgjval, a fokhagymval, a majonzzel s sszeturmixoljuk.

A saltt tlra rendezzk, rtesszk a tumixolt masszt s az aprra vgott tojsfehrjket. A saltt grillezett zldbabbal tlaljuk.
J tvgyat!
Lazac roston rkvajas tagliatellvel

Hozzvalk:
80 dkg lazacfil
s, bors, olvaolja
5 db folyami rk
2 csokor petrezselyem
50 dkg tagliatelle
10 dkg vaj
1 fej fokhagyma
5 cl konyak

A lazacszeleteket egyik oldalval vaj a olvaolaj keverkn megpirtjuk. Rntjk a konyakot, flambrozzuk. Szzuk borsozzuk, reszelt s szeletelt fokhagymval zestjk.
Kzben a rkot megtiszttjuk, flretesszk az ollit is, s utbbiakat a halszeletek mell tesszk - kizrlag az ze miatt. Egy kevs vizet ntnk a halszeletek al, csak ezutn fordtjuk meg ket. Megpirtjuk a msik oldalukat is, korianderrel zestjk.
A halszeleteket kivesszk a mrtsbl, kivesszk az ollkat is, leszrjk s beletesszk a rkhst. Megproljuk, vgl hozzadjuk az elzleg kifztt tsztt.
J tvgyat!

Tkehalas kposztaragu

Hozzvalk:
20 dkg kposzta
20 dkg
tkehal fil
10 dkg zld kagyl
2 gerezd fokhagyma
1 csomag kapor
3 dl tejszn
3-4 evkanl olvaolaj
10 dkg vaj
1 db bagett
2 szem citrom
s, bors, borsikaf

A kockra vgott kposztt kevs olajon megpirtjuk, szzuk, borsozzuk.
Hozzadjuk a kockra vgott halat s a kagylt. Borsikafvel, aprra vgott kaporral s reszelt citromhjjal zestjk, majd hozzadjuk a vajat, a fokhagymt, felntjk tejsznnel s kszre fzzk.
A bagettet kicsi kockkra vgjuk, rntjk az elkszlt ragut.
Citromkarikkkal tlaljuk.
J tvgyat!
Gymbres sgr

Hozzvalk:
60 dkg filzett sgr
1 db kisebb cukkini
1 db prhagyma
1 dl fehrbor
1 dl olvaolaj
s, bors
1 evkanl koriander
stpor
2 evkanl gymbr
2 g fokhagyma
2 dl tejszn

A prhagymt felkarikzzuk, egy tzll tlra tesszk, olvaolajjal alaposan meglocsoljuk. Rtesszk a halszeleteket, sval borssal s korianderrel fszerezzk, majd olvalolajjal s borral megntzzk, a cukkiniszeletekkel betakarjuk. Egy nagyobb darab stpaprra tesszk a vajat s a gymrt, majd betakarjuk vele a halat. Stbe tesszk, 200 fokon kszre stjk.
Amikor elkszlt, a visszamaradt zsiradkot felntjk tejsznnel, hozzadjuk a megmaradt, aprra vgott prhagymt s fokhagymt, majd sval,, borssal zestett mrtst ksztnk, amelyet a hal al ntnk.
J tvgyat!
Tonhalas-cukkinis kagyltszta

Hozzvalk:
1 db prhagyma
2 db bbicukkini
6-8 szem olvabogy
1 fej hagyma
3 db szrtott paradicsom
40 dkg tonhal
olvaolaj
1/2 citrom leve
s, bors
25 dkg kagyltszta
5 dkg parmezn

A tsztt kifzzk. A prhagymt olvaolajon egy kevs sval megpirtjuk. A cukkinit kockra vgjuk, a hagymhoz adjuk, majd hozzadjuk az aprra vgott halfilt, sval, borssal zestjk.
A szrtott paradicsomot aprra vgjuk, a halhoz adjuk, vgl sszeforgatjuk a ftt tsztval. Tlalskor megntzzk citromlvel, parmeznt szrunk a tetejre.
J tvgyat!

Paprba prolt fogas-szelet zldsggyon

Hozzvalk:
60 dkg fogas fil
olvaolaj
friss kapor
10 dkg vaj
2 db deskmny-gum
1 db szr zeller
1 db alma
1 db citrom
4 db hord burgonya
2 db srgarpa

Mrtshoz:
1 dl fehr szsraz bor
2 dl tejszn
1 evkanl liszt
s
stpapir

A halszeletekekt beszzuk. A tzll tlat kibleljk stpaprral, olvaolajjal megntzzk, majd beletesszk a halszeleteket, az deskmnyt, a zellerszrat, a cikkekre vgott almt, a vajat, vgl citromlvel megntzzk. Rhelyeznk mg egy stpaprt, sszehajtogatva becsomagoljuk, majd 200 fokos stben megstjk.

Kretknt vajon, kaporral prolt zldgeket ksztnk. A zldsgek utn visszamaradt zsiradkot felntjk tejsznnel s borral, megszzuk, egy kevs lisztet szrunk bele. Az gy kapott mrtssal lentjk a zldsgeket s a halat.
J tvgyat!

Halfil fszeres krusztban stve

Hozzvalk:
60 dkg tkehal fil Hokifil
60 dkg friss paraj
5 gerezd fokhagyma
1 db citrom
10 dkg liszt
kakukkf
bazsalikom
olvaolaj
s, bors

A friss bazsalikomot s a kakukkfvet aprra vgjuk, egy tnyrra tesszk. A citromhjt rreszeljk, majd sszekeverjk a liszttel, szzuk, borsozzuk. A halszeleteket megforgatjuk a fszeres lisztben, forr olajban kistjk.

A fokhagymt szeletekre vgjuk, egy msik serpenyben olvaolajon lepirtjuk, majd megforgatjuk benne a cskokra vgott parajt. Amikor a parajlevelek egy kicsit sszeestek, akkor a hallal egytt tlaljuk.
J tvgyat!

Matjes hering

Hozzvalk:
40 dkg pcolt hagyms hering
1 tubus majonz
1 veg csemgeuborka
1 veg ckla
2 db bagett
2 gerezd fokhagyma
1 csokor kapor

A halat kivesszk a pclbl, leszedjk rla a hagymt, hosszban, vzszintesen kettvgjuk. Az uborkkat lereszeljk, sszekeverjk a majonzzel, az sszezzott fokhagymval, sval s borssal zestjk, hogy krmet kapjunk.

A halakat meghintjk borssal s finomra vgott kaporral, majd megkenjk a krmmel. A krmmel megkent halakat feltekerjk. A ktszersltekre 1-1 szelet cklt tesznk, majd rrakjuk a haltekercseket. Citromkarikkkal dsztjk.
J tvgyat!

Citromos-mkos krumpli hallal

Hozzvalk:
2 db
pisztrng
80 dkg burgonya
4 gerezd fokhagyma
1 db citrom
2 g rozmaring
mkolaj
1 evkanl vajmk
5 dkg feta sajt
s, bors

A burgonyt meghmozzuk, majd felkockzzuk, vzben megfzzk. A halat megtiszttjuk, olvaolajjal megntzzk, sval, borssal zestjk, s egy tzll tlba tve stben megstjk.

Egy serpenyben felforrstjuk a mkolajat, majd pirtani kezdjk benne a ftt burgonyt. Kzben hozzadjuk a cikkekre vgott citromot. A fokhagymt aprra, a rozmaringot durvra vgjuk, majd a mkkal egytt a burgonyhoz adjuk, az egszet tovbbi 5 percig pirtjuk. A fett felkockzzuk, majd a burgonyhoz keverjk.

J tvgyat!
Naphal nyrs mustros-ruccols burgonyaprvel

Hozzvalk:
4 szelet naphalfil
8 db szrtott paradicsom
4 levl zslya
s, citrom
1 db padlizsn
8 db koktlparadicsom
olvaolaj
4 adag burgonyapr
20 dkg ruccola
2 evkanl dijoni mustr

A halat s a padlizsnt vkony szeletekre vgjuk, egymsra helyezzk, sval s zslyalevelekkel zestjk, majd sszehajtjuk s harmonikaszeren meghajltva fanyrsra tzzk. A nyrs vgre rtesszk a koktlparadicsomot, a citromgerezdet s a szrtott paradicsomot, majd egy serpenyben kev olvaolajon megstjk, (grillrcson is megsthetjk, de akkor tegynk zsiradkot a halra.)

A burgonyaprt a hagymomnyos mdon elksztjk, majd sszekeverjk az aprra vgott ruccolval s a mustrral. Az elkszlt halnyrsakat a ruccols burgonyaprvel tlaljuk.
J tvgyat!
Zldsges hal

Hozzvalk:
1 db prhagyma
20 dkg srgarpa
10 dkg zeller
4 szelet bacon szalonna
2 evkanl olvaolaj
50 dkg tkehal fil
3 babrlevl
2 dl fehrbor
bors, s
fokhagymas
1 csomag zld sprga
1 pohr tejfl
1 evkanl liszt

A prhagymt aprravgjuk, majd egy serpenyben olvaolajaon megpirtjuk, hozzadjuk az aprra vgott zellert s a cskokra vgott bacon szalonnr, a vkony karikra vgott srgarpt, majd fokhagymasval, sval, borssal babrlevllel zestjk.
A halat kockkra vgjuk, s amikor mr a rpa is megpuhult, beletesszk a serpenybe, majd fehrborral felntjk, hogy megproldjon. Ezutn tesszk bele a zld sprgt is. A tejflt csommentesen sszekeverjk a liszttel, majd belekverjk a halas raguba.
J tvgyat!

Halas-rkos tsztafelfjt

Hozvalk:
1 db tonhal
15 dkg sznes tszta
20 dkg csperke
20 dkg 16/20 garnlark
2 dl tej
1 evkanl zsemlemorzsa
1 csomag jhagyma
1 evkanl olaj
1 evkanl vaj
1 evkanl liszt
2 db tojs
1 dl fehrbor
s, bors

A tsztt megfzzk. A tojsfehrjt kemny habb verjk. A gombt cikkekre vgjuk, olvaolajon megpirtjuk. A tojsfehrjbe belekeverjk a ftt tsztt, a tonhalat a rkot, a pirtott gombt, a tojssrgjt, a tej felt s a zsemlemorzst. Egy formt kivajazunk, megtljk a tsztval, majd 180 fokos stben kszre stjk.

Mialatt a felfjt sl, az jhagymt karikra vgjuk, olajon megpirtjuk, sval, borssal zestjk, tejjel s fehrborral felntjk, egy kevs liszttel megszrjuk. Az elkszl halas-rkos felfjtat az jhagyms mrtssal lentve tlaljuk.
J tvgyat!

Vrs sgr

Hozzvalk:
60 dkg vrs sgr fil
1 g sfrny
15 dkg zsemlemorzsa
2 db narancs
1 cukkini
50 dkg jburgonya
3 evkanl szezmmag
3 gerezd fokhagyma
1 db cirtom
2 evkanl vaj
2 evkanl mz
1 csokor petrezselyem
1 dl fehrbor
1 veg olvabogy
olvaolaj
s, bors

A burgonyt vzben megfzzk. A citrom hjt lereszeljk, sszekeverjk aprra vgott petrezselyemmel, zsemlemorzsval, sval s borssal, ebben megforgatjuk a halat, melyet ezutn kevs olajban megstnk.

A ftt burgonyt meghmozzuk, egy serpenyben kevs vajon megforgatjuk, megszjuk friss petezselyemmel. Egy msik serpenyben kevs olvaolajon megpirtjjuk a varikra vgott cukkinit, megszrjuk szezmmaggal. A narancsot kifilzzk, rcsurgatjuk a zet, megszrjuk sfrnnyal.

A halat flretesszk, a visszamaradt zsiradkban megpirtjuk a fokhagymt, majd megforgatjuk benne a cukkinit s a burgonyt. Hozzadjuk a fehrbort, acitrom levt s az olvabogyt, bgl megszrjuk aprra vgott friss petezselyemmel. Tlalskor a cukkinisburgonys ragura tesszk a halat, s erre rhalmozzuk a sfrnyos narancsfilket.
J tvgyat!

 


Kardhal avokds rizzsel

Hozzvalk:
4 szelet kardhal
30 dkg rizs
10 dkg fenymag
1 dl olvaolaj
s, bors
2 dl tejszn
2 dl fehrbor
1 csokor zellerlevl
1 db avokd
1 db citrom
1 db lime
1 veg napon szrtott paradicsom olivalolajban eltve

A rizst kifzzk, a fenymagot megpirtjuk. Serpenyben felhevtjk az olajat, majd alaposan megszzuk. Beletesszk a halszeleteket, majd alntjk a bor felt, s aikor tslt, flretesszk.

A hal utn visszamaradt zsiradkon megforgatjuk a ftt rizst, hozzantjk a tejsznt s a maradk bort. Egy mozsrban sszetrjk a pirtott fenymagot, a borsot, az aprra vgott zellerleveleket, majd a curry-t s a st. Az gy kapott fszerrlemnnyel megkenjk az elkszlt halat.

A megmaradt fszerekbe belekeverjk az avokadt, megcsepegtetjk citromlvel, a rizshez adjuk, kzben - ha mg szksges - bort s tejsznt ntnk al. A szrtott paradicsomot apr darabokra vgjuk, s az elkszlt hsra szrjuk, amelyet az avkads rizzsel tlalunk, lime gerezdekkel dsztnk.
J tvgyat!


Halall tlttt sajtos kposzta

Hozzvalk:
1 fej kposzta
50 dkg brs fogas luxus
6 szelet kmnyes sajt
2 fej vrshagyma
4 evkanl olaj
1 dl tejszn
1 dl szraz fehrbor
1 dl vz
2 evkanl petrezselyem
rlt bors
s

A lisztet sszekeverjk a hal fszerkeverkkel s a petrezselyemmel, majd ebben megforgatjuk a sajtszeleteket. Egy serpenyben olvaolajat forrstunk, beletesszk a sajtot s a halt, majd a szeletekre vgott vrshagymt, az aprra vgott petrezselymet.

Egy kevertlban a tejsznt a tojsokkal habosra verjk. Egy tzll tlat kiblelnk a leforrott kposztalevelekkel, rntjk a felvert tojst, rhalmozzuk a msik serpeny tartalmt, lefedjk, 180 fokos stben kszre stjk.

A serpenyben visszamaradt zsiradkon megpirtjuk a petrezselymet, sval zestjk, felntjk fehrborral s tejsznnel. Forrals utn ezzel a mrtssal lentve tlaljuk az elkszlt kposzts halat.
J tvgyat!


Bundzott hal srs rizzsel

Hozzvalk:
40 dkg tengeri hal
1 dl sr
2 evkanl liszt
2 evkanl cukor
2 dl tejszn
1 csokor petrezselyem
s, bors, olaj
zsemlemorzsa
4 gerezd fokhagyma
ftt vadrizs

A halszeleteket alaposan beszzuk, majd zsemlemorzsban meghempergetjk. Pr csepp olajon stni kezdk, frehzzuk, melltesszk a ftt rizst. A fokhagymt felszeleteljk, a halra tesszk, kzben olvaolajjal locsolgatjuk, majd amikor elkszlt, flretesszk.

A rizs mell, a hal helyre tesszk a cukrot, karamellizljuk, hozzadjuk a lisztet, majd a srt, megkevrjk, megszrjuk petrezselyemmel, felntjk tejsznnel. Ha szksges, akkor sval, borssal zestjk. sszeforrals utn a halat a tejsznes rizzsel tlaljuk.
J tvgyat!

Rszeges hal

Hozzvalk:
4 szelet ponty
20 dkg vargnya
5 dkg liszt
3 gerezd fokhagyma
3 evkanl olvaolaj
1 db citrom
1 fej vrshagyma
1 dl ros bor
1 evkanl mustr
friss koriander

A halszeleteket alaposan beszzuk, majd megorgatjuk lisztben. Serpenyben kevs olajon megstjk a halat, alntjk a bort, hozzadjuk a citromhjat. Amikor elkszlt, flretesszk.

A visszamaradt zsiradkon megpirtjuk a kockra vgott vrshagymt, fokhagymt, majd hozzadjuk a lisztet, mg egy kevs olvaolajat, a cikkekre vgott gombt, egy csipet borssal zestjk. Amikor mr barnra pirultak, hozzadjuk a mustrt, majd a bort s a friss korianert. Az elkszlt gombs ragut a hallal tlaljuk, mell citromkarikkat tesznk.
J tvgyat!

 

 
ra
 
G-mail belp.
Felhasznlnv:
Jelsz:
  SgSg

j postafik regisztrcija
 
Hnyan voltak az oldalon
Induls: 2008-07-30
 
Chat!
Nv:

zenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Na milyet?
Milyen bottal szeredsz a legjobban horgszni??
Milyennel?

Bojlis
Dugs
Teleszkpos
Feeder
Match
Spicc
Perget
Legyez
Harcsz
Raks
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Pelzer Baits

 //gyorihorgaszok.gportal.hu/portal/gyorihorgaszok/image/gallery/1251538161_59.jpg

 
Melyiket
Melyik halra horgszol a legszvesebben?

Ponty
Amur
Csuka
Busa
Comp
Keszeg flk
Sll
Harcsa flk
Balin
Mrna
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Naptr
2024. November
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Blue Fox

         http://www.haldorado.hu/photo.php?itemid=6525&w=200&h=200

 
Hogy tetszik az oldal
hogy tetszik?
Szerintetek milyen az oldal???

Nagyon sz!
kirly
j
elmegy...
Nem valami j!
Szar
Rosszab nem is lehetne mr!
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Rapala

http://www.fecapeca.hu/pics/rapala_wobbler/rapala-logoo.jpg

 
mekkor volt a legnagyobb??
mekkora volt ????

15 kg felett
12-14 kg
9-11 kg
6-8 kg
3-5 kg
1-2 kg
0-1 kg
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 
Vision Baits

http://www.finlaysanglingcentre.com/media_1_498_7531_format-medium/vision.jpg

 
Na melyik
Melyik?
Szerintetek melyik hal jobb?

csuka
sll
balin
Szavazs llsa
Lezrt szavazsok
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kiköt&#245; felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU